top of page

Är du redo att öka medvetenheten hos dina anställda?

Sorg på arbetsplatsen

Sorg är en naturlig del av livet och kan påverka arbetsplatser på många olika sätt. Som arbetsgivare är det viktigt att ta hand om sina anställda när de går igenom en sorgprocess. Jag kan hjälpa er att skapa en säker miljö för att hantera sorg och erbjuda råd och stöd för att hjälpa anställda att bearbeta sorgen. Jag kan också erbjuda utbildning för att sensibilisera och informera arbetskraften om sorg och hur man hanterar det.

En kvinna som tröstar en man
Porträtt av den mogna mannen

Vad kan du som chef och ledare göra?

I mitt arbete som sorgbehandlare hjälper jag ledare att hantera de känslor som kan uppstå när någon av deras anställda går igenom en sorg. Alla går igenom lika kriser i livet, någon mister en familjemedlem, en annan går igenom en skilsmässa och en tredje blir varslad.

 

Genom att utbilda ledare och hjälpa dem att förstå hur man hanterar en person som går igenom sorg kan ledaren göra en stor skillnad i livet för mycket människor.

Min verksamhet, Helena Froststjärna, erbjuder utbildningar och träningar som ger ledarna de verktyg dom behöver för att hantera sorg på arbetsplatsen. Jag erbjuder även individuellt anpassade sorgbehandlingar baserade på de unika behov som varje person har.

Sorg på arbetspalsen
Chef

Sorgbearbetning som friskvård

Idag erbjuder jag flera olika program i sorgbearbetning för att hjälpa dig att hantera din sorg och bearbeta den på ett konstruktivt sätt. Jag fokuserar på att öka förståelsen för sorgen och hjälpa till att göra det möjligt att ta sig igenom den. Mina kurser både i grupp eller individuellt som är anpassade efter dina specifika behov.

 

Personer som har friskvårdsbidrag på sitt arbete kan använda detta på utbildning i sorgbearbetning, ett bra tillfälle att utvecklas och investera i sig själv. Boka en konsultation idag för att lära dig mer om hur jag kan hjälpa dig.

Njuter av naturen
Friskvård
bottom of page